Bir güzelliğin Dünya’ya gelişi ile sizin de dayı, amca, hala ve teyze gibi unvanlar kazanmanız ne harika değil mi? Bu unvanı hak etmek için de bir hediye gerek elbet. Yeni anne baba olan yakınımıza tebrik ederim ve minik bebeğe hoş geldin demek için yeni doğan bebek hediyeleri arasından en güzelini seçmek isteyeceğinizi biliyoruz. Bu nedenle sizlere en güzel hediyeleri en uygun fiyatlara sunuyoruz. Uygun fiyatlı olmaları asla kaliteden ödün verdiğimiz anlamına gelmez. Markamızı işimizin her aşamasında yansıtmak isteriz.

Online mağazamızdan yeni doğan bebek hediyelerine hızlı bir şekilde ulaşmak için ana sayfadan önce “gönderime göre” ardından doğum & bebek kategorisine tıklamalısınız. Böylelikle ürünler filtrelenecek ve aradığınız ürüne daha kolay şekilde ulaşacaksınız. Hızlı ve kolay sipariş verme yöntemimizi kullanarak da birkaç tıklama ile sipariş verebilirsiniz. Bunun için de öncelikle bir ürün seçmeli ardından sağ tarafında bulunan sipariş ver azan yere tıklamalı ve sizden istenilen iletişim bilgilerini eksiksiz ve net bir şekilde girmelisiniz, güvenilir ödeme seçeneklerinden birini seçerek ödeme yaptıktan sonra alışveriş tamamlanmış ve sipariş vermiş olacaksınız. Ödeme tamamlandıktan sonra mail adresinizle sipariş takibini yapabilirsiniz. Şimdi sizlere yeni doğan erkek bebek hediyeleri ve yeni doğan kız bebek hediyeleri için birkaç örnek ürün sunmak isteriz.

Yeni Doğan Bebek Çiçek Hediyeleri

Çiçekleri her amaç ve neden için tercih edebiliyor olmak onların manevi değerlerinin ulaşılamaz olduğunu gösterir. Yakınlarımıza en güzel dilekleri dilerken çiçek hediye etmek isteriz. Onlar evrensel dilleri ile yakınlarımıza en derin duygu ve düşüncelerimizi kolaylıkla iletirler. Fiyat olarak uygun olmaları, bulundukları alana huzur, sevgi, zariflik ve şıklık katmaları ve hediye edilen her kişiyi mutlu etme nedeniyle çok fazla satılıyorlar. Yeni anne olmuş yakınınıza bir çiçek hediye ederek yorgun günlerine enerji katmak çok kolay. Sizler için önerdiğimiz birkaç çiçek hediyesi;

  • Hong Kong İstiridye Eskitme Saksı Papatya
  • Vazoda 10'Lu Turuncu Gül
  • Helsinki Oval Bronz Saksı Kasımpatı Aranjmanı

Bunlar bizlerin sizlere önerdiği birkaç yeni anne için çiçek önerisidir. Eğer hem anneye hem de bebeğe hediye vermek isterseniz hemen birkaç öneri daha sunmak isteriz.

  1. Hoş Geldin Oğlumuz Teraryum
  2. Hoş Geldin Kızımız Yapay
  3. Yeni doğan Hoş Geldin Bebek Erkek Hediye Paketi

Yukarıda önerdiğimiz hediyeler bebek temalı teraryumlardır. Hem anne için hem de bebek için bir hediye seçeneğidir. Hastane ve bebek odalarında sevimlilikleriyle herkesi mutlu etmeye yetecek güzelliğe sahipler.

Yeni Doğan Bebek Eşya Hediyeleri

Hem kullanılabilir ürün olmalı hem de hediyelik olmalı diye düşünen müşterilerimizi de asla unutmadık. Hediye setleri ve hediye sepetleri arasından bebekler için hazırlanmış olan harika ürünler yer alıyor. Hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı ürünler için Doğum & Bebek kategorisine bir göz atmak yeterli olacaktır.

Kız Bebek Hediyeleri (Yeni Doğan)

Kız bebek hediyeleri genellikle pembe renkte ve süslü oluyorlar. Birkaç yaşına gelmiş her minik kız pembe rengini çok seviyor bu rengin bu kadar çok tercih edilme nedenini henüz anlamış olmasak da talep üzerine bizler de kızlar için pembe renkte birçok ürüne sahibiz. Dilerseniz hediye seti ve dilerseniz teraryumlar için pembe renkte olanlara bakıp sipariş verebilirsiniz. Teraryum ve diğer hediyelerimizin üzerinde cinsiyet ayrımı yapmamız gerektiğinde zaten bunu kız ve erkek olarak belirtiyoruz.

Erkek Bebek Hediyeleri (Yeni Doğan)

Erkek bebek anneleri mavilere bürünmüş bir hayatın varlığını kabullenmiş iken bebek yakınları da erkek bebek hediyeleri için dilerseler hediye seti ya da hediye sepeti dilerseler de teraryum gibi seçenekler ile hediye seçimlerini gerçekleştirebilirler. Bunları öneri olarak sunmamızın nedeni hamilelik haberi alındıktan sonra bebek yakınları zaten giyim eşyası, oyuncak vb konularda birçok eşya satın alıyor ve bu nedenle hediye olarak aynı tarz ürünler gelince de çoğu bebek ürünü ya bir kez kullanılıyor ya da direk rafa kaldırılıyor.

Hediye alıp vermek toplum olarak bizleri mutlu eden şeylerden biridir. Bu nedenle hediye alırken de verirken de mutluyuzdur. Mutluluğun yankılanması için küçük bir hediye yeterli olacaktır. Ağır bütçeler altında ezilmeden yakınlarınızı mutlu etmek istediğinizde biz sizin için buradayız.