Teraryum Modelleri

Hediye olarak ve dekor olarak çok sevilen teraryum sahip olduğu çeşitlilik ile herkese hitap edebiliyor. Bir çiçekçiye uğradığınızda teraryum modelleri konusunda yüzlerce çeşit görebilirsiniz.

Tema olarak herkese özel hazırlanabilmeleri kişisel hediye olarak seçilmesini destekler.Meslek, bebek, doğa, aşk ve sevgi yüzlerce konu içerebilir. Bunun için içerisine temaya özel olarak figür ve bitki tercih edilir.

Örneğin; sevgililer günü için teraryum almak istediğinizde içerisinde kırmızı güller bulunan (yapay ya da solmayan gül) kız ve erkek figürleri eklenmiş fanus şekli olarak da prizma, cam kutu, elma armut, yarı kapalı ya da tam kapalı kavanoz şekli gibi tercihler ile şekillenerek önümüze sunulurlar.

Teraryumlar kendi içlerinde canlı ve yapay olarak ikiye ayrılmasına rağmen çok fazla çeşide sahip olmaları nedeniyle herkes tarafından çok sevilirler. Bitki sever yakınlarınız için içinde bitki bulunanları çiçekseverler içinde çiçekli olanları seçebilirsiniz.

Teraryum aranjmanları günümüz öyle çeşitlendi ki yıllardır hediye olarak tercih edilse de asla klişe bir hediye olmadılar aksine şık ve popülerler. Teraryum hediye etmek isteyen ya da kendi evine dekor olarak almak isteyen sevgili müşterilerimize online kataloğumuzdan birkaç öneri sunmak isteriz.

Kalite çiçek teraryum modelleri ve fiyatları

Kalitecicek.com online kataloğumuzda çok çeşitli teraryumlar yer almaktadır ve herkese hediye edilebilirler. Sevdiklerinizi mutlu etmek için bir hediye vermek istediğinizde bir teraryum seçip sipariş vermek yeterli olacaktır.

Kaliteli bir teraryum istiyorsanız ilk dikkat etmeniz gereken teraryum malzemeleridir. Teraryum malzemeleri ne kadar kaliteli olursa içerisindeki canlı bitkiyi o kadar ön planda ve gösterişli tutacaktır. Ve baktığınızda göz yormamalıdır. Herşey net ve zerafet içerisinde durmalı alakasız bir obje olmamalıdır.

Teslimat ücreti ödemeden, kargo kuyruğu beklemeden birkaç tıklama ile dilediğiniz ürünü seçip kilometrelerce öteye gönderebilirsiniz. İşte sizlere önerdiğimiz yüzlerce teraryum modelleri arasından birkaçı;

  • Orkide Huzur Bahçem Teraryum, adı gibi bulunduğu ortama huzur katan bu model içerisinde küçük bir ev figürü ve mor orkide yer almaktadır. Orkidenin bakımını iyi yaptığınız sürece yıllarca hem dekor hem de canlı bir arkadaş sahibi olursunuz. Bu ürünü anneler günü, sevgililer günü, terfi, açılış ve daha birçok özel neden ya da gün için tercih edebilirsiniz. Canlı teraryumdur.
  • Bonsai Geometrik, içerisinde bonsai ağacı bulunan bu yapay teraryum harika bir kaba sahiptir. Bulunduğu her ortama şıklık kattığı için hediye olarak vermek için harika bir fikir olabilir. Herkese de hediye olarak verebilirsiniz. Canlı teraryumdur.
  • Cam Vazoda Kaktüs Teraryum, içerisinde çok fazla çeşitli figür ve canlı kaktüs bulunan bu ürünün bakımı çok basittir. Yalnızca haftada bir kez fıs fıs ile su sıkmalısınız. Güneşi çok sevdiği için yakıcı gün ışığı almayan bir yere konumlandırmalısınız. Canlı teraryumdur.
  • Doğum Günü Sürprizi Orkide Teraryum, özellikle doğum günü için çok fazla tercih edilen teraryum modelidir ve canlıdır. Doğum günlerine neşe katmak için harika bir hediye fikridir.
  • Hoş Geldin Kızımız Yapay, yeni doğan bir miniğe merhaba demek istediğinizde en güzel hediyelerden biri teraryumdur. Bebek temalı teraryumlar hastane ve bebek odalarında çok sevimli bir hediye istediğinizde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kız için kızımız erkek için de oğlumuz temalı ürün seçimi yapabilirsiniz. İçinde canlı çiçek ya da bitki olmadığı için bebeklerin hassas ciltlerine zarar vermeyeceği için ve de canlı çiçek kabul edilmeyen hastane odaları için harika bir fikir.
  • Prizma Teraryum Solmayan Gül ile romantik bir ortama imza atabilirsiniz. Yıllarca canlı kalan güller ile sevdiğinizi mutlu edip derinden mesajlar iletebilirsiniz. İçinizden geldiği için sürpriz olarak hediye edebilirsiniz. Solmayan gül teraryumları;
  1. Kız isteme çiçeği
  2. Evlilik teklifi çiçeği
  3. Nişan çiçeği
  4. Sevgililer günü hediyesi
  5. Doğum günü hediyesi

Olarak hediye edebilirsiniz. Bu ürünler bizim size tavsiye ettiklerimizdir. Siz kendi bütçe ve tarzınıza uyan bir ürün seçerek satın alabilirsiniz. Teraryum fiyatları için ürün fotoğraflarının alt kısmına bakabilirsiniz. Fanus şekli, fanus büyüklüğü, içindeki figür, canlı bitki ya da çiçek içermesi gibi özelliklerine bakılarak teraryum fiyatlarında değişiklikler olabilir.

Teraryum Modelleri ve Fiyatları hakkında bilgi edindikten sonra sizleri Teraryum Bitkileri hakkında bilgilendirmek üzere yaptığımız araştırmayı okumaya davet ediyoruz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Teraryum Bitkileri Hakkında her şeyi öğrenebilirsiniz.