Öğretmenler günü hediye fikirleri konusunda sizlere yardımcı olabilmek adına buradayız. Okuyup yazmamıza yardım ederken bir yandan yaramazlıklarımıza göz yuman sevgili öğretmenlerimiz için hediye almayı öğretmenler gününde kendimize görev ediniriz. Bazen kendimiz yapmayı deneriz bazen de satın almayı. Kendimiz bir şeyler yapmaya vakit ayıramıyorsak onları mutlu etmek adına sipariş veririz ve bu siparişlerde hangi hediyeleri tercih edebileceğinizi ya da nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizler için açıkladım.

Öncelikle sitemizden alabileceğiniz öğretmenler günü hediye seçenekleri konusu ile başlayalım;

  • Teraryum
  • Orkide
  • Sukulent
  • Bonsai ağacı
  • Çiçek buketi

Öğretmenler günü için teraryum hediyesi

Teraryum, her özel günü hitap edebilen bir hediye olduğu için öğretmenler gününde de kurtarıcımız olabilir. Size her gün sabırla bir şeyler öğretmek için çabalayan sevgili öğretmeniniz için online mağazamızdan teraryum siparişi vermek çok kolay. Hızlı ve güvenilir teslimat hizmetimiz ile bayan ya da erkek öğretmene teraryum siparişi verebilirsiniz. Teraryum hediyesi ulaşan öğretmeniniz eminiz ki sizin aracılığınızla harika bir gün geçirecek ve hediyenizi her gördüğünde sizi hatırlayacaktır.

öğretmenler günü hediyesi

Sitemizde çok çeşitli teraryum ürünleri bulunmaktadır, fakat en anlamlısını bulmak istiyorsanız sizin için bir önerimiz var. İlk öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün büstünün içinde olduğu bu anlamlı teraryumu öğretmenler günü için hediye edebilirsiniz.

https://www.kalitecicek.com/urun/ataturk-gumus-bambu

Öğretmenler günü Atatürk büst hediyesi

Öğretmenler günü için orkide hediyesi

Narin orkidelerin her yerde bulunması, inkar edilemez güzellikleri ve bakımı kolay doğalarının bir sonucudur. Mevcut çeşitli türler nedeniyle, bu büyüleyici çiçekler birçok anlam taşır ve genellikle dünyadaki birçok kültür için sembol görevi görür. Genellikle orkideler saf sevginin, güzelliğin, lüksün ve dayanıklılığın sembolü olarak bilinir.

Orkidelerin farklı renkleri farklı anlamların temsilcisidir. Bilinen diğer beyaz çiçeklerde olduğu gibi, beyaz orkideler saflığın ve masumiyetin sembolüdür. Ayrıca genellikle lüks, zarafet ve saygı ile ilişkilendirilirler. İyi karşılanan bir başka tür de pembe orkidelerdir. Bu çiçekler zarafeti, kadınlığı ve neşeyi sembolize ediyor. Sarı orkideler ise bir dostluk sembolü ve yeni bir şeyin başlangıcıdır. Mor orkideler hayranlığı, saygıyı ve krallığı temsil ederken, turuncu orkideler genellikle cesaret, gurur ve pozitifliği tasvir eder.

Orkideler bulunduğu her ortama şıklık katan bitkilerdir. Öğretmenler günü için hediye olarak orkide siparişi vermek istiyorsanız değişik saksı, vazo ve teraryum gibi alternatiflerimizden birini seçerek sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Öğretmenler günü çiçek ve hediyeler

Öğretmenler günü için sukulent hediyesi

Sukulentler, özellikle teraryum içerisinde en çok yer alan bitkiler arasındadır. Sevdikleriniz için öğretmenler günü gibi bir etkinlik olduğunda, muhtemelen günlerini en unutulmaz kılmak istersiniz! Bunun için, onları özel hissettirmek için mümkün olan her şeyi yapmak isteyeceksiniz. Bu durumda hiçbir şey onlara değerli değerler sunan bir şey hediye etmekten daha iyi olamaz.

Genel olarak, sukulent (succulent), azim, güç ve özverili sevginin sembolü olarak bilinir. Bu nedenle, en çok sevdiğiniz kişiye koşulsuz sevginizi göstermek için sulu meyveleri hediye etmek harika bir fikir olacaktır.

Öğretmenler günü için bonsai hediyesi

Bonsai Ağacını birine hediye ederken anlamına önem vermelisiniz çünkü bonsai anlamları çok önemlidir. Genel olarak, bonsailerimiz uyum, barış, bir düşünce düzeni, denge ve doğada iyi olan her şeyi sembolize eder. Barışı ve doğayı seven öğretmenerimiz için bonsai çok anlamlı bir hediye olabilir. Online mağazamızdan bonsai hediye etmek sadece bir dakika sürecek ve alıcınızın mutluluğu ise kalıcı olacak.

Bir bitkiyi birine hediye etmek, bireyler arasında canlı bir bağlantı sağlar. Bonsai vermek, sabırlı ve sanatsal yönlerini ifade etmekten keyif alanlara ayrılmalıdır. Bonsai, onlara uygun bakımla ömür boyu eşlik edebilecek bir hediyedir.

Öğretmene kitaplı çiçek

Öğretmenler günü için çiçek buketi

Bir tutku ve sevginin sembolü, özellikle Öğretmenler Günü'nde kimseye gül buketi hediye ederek hata yapamazsınız. Güller yüzlerce yıldır hediye olarak verilmektedir. Güller, kadınsı karakteri nedeniyle bir kadın öğretmen için ideal bir hediyedir.

Egzotik bir çiçek olan laleler mükemmel aşkı, zarafeti ve zarafeti temsil eder; onları özel öğretmenler veya mentor olarak hizmet vermiş bir öğretmen için ideal bir hediye yapmak. Kalite çiçek’den öğretmeninizin cinsiyetine veya kişiliğine göre özelleştirebileceği farklı renklerde gelirler.

Öğretmenler günü özel hediye fikirleri

Bir başka parlak ve canlandırıcı çiçek olan karanfiller, hayranlığı, sevgiyi ve farklılığı sembolize eder. Bunların dünyadaki en eski ekili çiçek çeşitlerinden biri olduğu düşünülmektedir; minnettarlığınızı göstermek istediğiniz sıra dışı bir öğretmen için ideal bir hediye.

Çiçekler sevgiyi, ilgiyi, saygıyı, minnettarlığı, şefkati, cömertliği, zarafeti ve inceliği sembolize eder. Büyüleyici görünüm ve yatıştırıcı koku için, çiçekler genellikle her durum için en iyi hediye olarak bilinir. Bu 24 kasım Öğretmenler Günü için, böylece online hizmetimizden yararlanıp öğretmenlere günlük çiçek gönderebilir ve kişiliğinizi şekillendiren, bilginizi geliştiren ve size güzellik katan harik insanları selamlayabilirsiniz.

Kalitecicek.com’da keşfedebileceğiniz inanılmaz bir çiçek çeşidi var. Güller, zambaklar, karanfiller, orkideler, antoryumlar, gerbera papatyalar vb. En popüler online öğretmenler günü çiçekleridir. Tüm bu güzel çiçekleri kırmızı, beyaz, pembe, sarı, turuncu, yeşil vb. Gibi çeşitli renklerde bulacaksınız. Tüm bu harika hediyeler, aynı gün, ertesi gün veya seçtiğiniz gün hizmetlerimizi kullanarak en sevdiğiniz öğretmenlerin adresine kolayca gönderilebilir