İş yerine hangi çiçek gönderilir? Yeni işe başlayan ya da iş yeri açılışı gibi durumlar için özel bir çiçek göndermek isteyebilirsiniz. Çiçek göndereceğiniz kişinin çiçeği beğenmesi, masada şık durması ya da ortama bağlı olarak güneş gören ya da görmeyen bir yere göre çiçek almak daha büyük mutluluk getirir. Bunun da ötesinde, ofiste bitkilere sahip olmanın yaratıcılığı, üretkenliği ve katılımı artırdığı görülmüştür. Çünkü iş arkadaşınıza ya da eşinize bir ofis çiçeği vermek onu daha da canlandıracak.

İşyerine gönderilecek en iyi çiçekler

Her çiçeğin bir dili vardır ve bu yüzden alıcınıza “Tebrik ederim” ya da “hayırlı olsun” diyebilmek adına bir jest yapmak isteyebilirsiniz. Çiçek göndermek her zaman büyük bir jesttir özel bir an olsun ya da olmasın.

İşte sizlere önerdiğimiz şık ve sevimli iş yeri çiçekleri;

İş yerine orkide gönderimi

Nispeten küçük bir iş yeri ortamında büyük bir etki yaratmak isteyenler için orkide harika bir seçimdir. Orkideler egzotik ve dramatik görünümlüdür ve kesinlikle sıkıcı bir ofis alanına biraz görsel ilgi katarlar. Bir dizi çarpıcı renkte gelirler ve harika bir hediye olurlar. Temel orkide ihtiyaçlarını bildiğiniz sürece, bu tür bitkilerin bakımı oldukça kolaydır, bu da ofis çiçeklerinde işe yarar. Bir orkide kendisine ait olan tür topraklarda iyi drenaja sahip olmayı ve nemli kalmayı sever. Aynı zamanda parlak dolaylı ışıkla bir yere yerleştirilmeyi tercih ediyor, bu yüzden bunun muhtemelen penceresiz bir ofis için doğru olmadığını unutmayın.

İş yerine Aloe gönderimi

Küçük ya da hiç fark etmez her iş yeri için bir aloe bitkisi gerekir. Havadaki toksinleri yok ederken antibakteriyel etkisi ile küçük yaralanmalara karşı cilde iyi gelen bitkiye her yerde ihtiyaç vardır. Üstelik bakımı da çok kolay. Toprağı kurudukça sulamanız yeterli. Aloe bitkileri en iyi işyeri bitkilerinden biridir.

Gerbera Papatya Gönderim

Gerbera papatyaları parlak, neşelidir, her alanı canlandırır ve her türlü ruh halini kaldırır - ofis çiçekleri için mükemmel seçim. Bu bitki sadece güzel değil, aynı zamanda havayı temizlemede de harika. Bir gerbera papatya bitkisinin her gün biraz ışığa ihtiyacı vardır , ancak çok fazla değildir. Saksı karışımı dokunulduğunda kuru hissettiğinde de sulanması gerekir. Kolay ofis çiçekleri her zaman favoridir.

İş yerine gönderilecek Güller

Güller en çok romantizm ve aşkla ilişkilendirilir, ancak farklı renkler tamamen benzersiz anlamlar taşır. Sarı güller , geleneksel bir dostluk sembolüdür ve unutulmaz bir ruh hali artışı sağlar! Turuncu güller , şevk, tutku ve minnettarlıkla boyun eğmez bir enerji taşır.

Laleler

Laleler en yaygın olarak derin aşk anlamına gelir, ancak renk farklılıklarının kendilerine ait anlamları vardır. Sarı laleler neşeli düşünceleri sembolize eder. Pembe laleler mutluluğu ve güveni sembolize eder

Zambaklar

Zambakların çok hoş bir kokusu vardır, bu da onları insanlar arasında en popüler çiçeklerden biri yapar. Bereket, alçakgönüllülük, bağlılık, zenginlik ve refahın sembolü olan zambaklar, gelecekte başarılı bir çalışma için yeni işletme sahibine iyi dilekler göndermek için doğru çiçeklerdir.

İş yerine Ortancalar

Ortanca, çiçek hediye kutuları ve aranjmanlarında en çok kullanılan dekoratif çiçektir. Ortanca umut, sevgi, mutluluk, sadakat ve yeniden bir araya gelmeyi sembolize eder. Bu nitelikler, ortancayı yeni bir mağaza veya işin başlangıcında sevdiklerinizi tebrik etmeye veya iyi tamamlayıcılar göndermeye uygun hale getirir . Bu muhteşem çiçekler kişisel alanlarını olumlu ve sakinleştirici hislerle dolduracak ve onları yeni girişimlerinde yüzde yüz çaba göstermeye teşvik edecek.

Bu parlak ve güzel çiçekler, ilk bakışta alıcının dikkatini çekecek, onları pozitiflik ve güvenle dolduracaktır.

İş yerine Bonsai

Bonsai kaliteli ve şık ofis hediyesidir. Şık bir vazo içinde gönderilen bonsai ile alıcınızı sevindirebilirsiniz. İşyeri için bonsai göndermek harika seçimlerden biridir. Bonsai ile yeni bir hobi kazanacak olan yakınınıza küçük bir jest yapmak için birkaç tıklama ile sitemizden sipariş verebilirsiniz. Bonsai bakımı kolay olan bir bitkidir. Aldığınız bonsai türüne dikkate ederek bakımı hakkında bilgi edinirseniz hediye olarak gönderdiğiniz kişiyi de bilgilendirebilirsiniz.

İş yerine gönderilecek Sukulent

İş yerinde sevilen bir bitki türü olan sukulentler hem fiyat bakımından hem de bakımı kolay olduğu için çok satılanlar arasındadır. Bir sukulent bitkisini öldürmek zor olduğu için işi başından aşkın olan sevdiklerinize de gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz. Çoğu kişi çiçeğini sulamayı unuttuğu için kurutur ve sukulentler fazla suyu sevmedikleri için gönderdiğiniz kişinin masasında uzun zaman kalacağından emin olabilirsiniz. Sukulent için teraryumlarada bakabilirsiniz. Teraryum içerisinde en çok tercih edilen bitki türlerinden biridir ve çiçek dışında iş yeri hediyesi olarak teraryumlarda çok popülerdir.

Teraryumlar içerisinde genellikle sukulent bitkilerinin yer aldığı farklı çeşitlerde cam fanuslarla yapılan bir hediye çeşidi olmakla beraber canlı çiçek gönderen kişilerin sık sık tercih ettiği hediye çeşididir.

Aynı işyerinde çalışanlar için çiçek ve hediye seçimleri

Aynı ofiste çalışırken bir iş hediyesi göndermek için ince bir sınır var . Neyin, ne zaman ve kime gönderileceği, bu şeyler doğru duyguları ve doğru mesajı iletmenize yardımcı olmak için düşünülmelidir. İster sadece bir olayı anmakla ilgili olsun, ister özel bir gün için olsun, işyeri etiği ve çiçek görgü kurallarına uyulmalı ve bunlara saygı gösterilmelidir.

Eğer iş arkadaşınızın doğum günü ise bonsai sukulent gibi seçimler yapabilirsiniz. Çiçek dışında bir hediye için teraryumlarımıza da göz atabilirsiniz. Arkadaşlarınızın özel günlerini hatırlamak iş ilişkilerinde önemli ve hassas bir durumdur bu yüzden doğum için gözünüz aydın demek için, terfi aldığında tebrikler demek için, geçmiş olsun gibi özel anlarında yanlarında olduğumuzu bildirmek adına çiçek göndermeliyiz.