Erkek bebek için alabileceğiniz çok fazla çeşit hediye var. Biliyoruz ki çeşit çok fazla olsa da sizler değişik, kullanışlı ve hatıra olarak kalacak bir şey istiyorsunuz. Firmamızı ziyaret eden sevgili müşterilerimizin büyük bir kısmı kişisel hediyeyi çok seviyor. Bizler de bu nedenle kişiye özel üretimi yapılan hediyeleri sizler için her gün yeniliyor ve çoğaltıyoruz.

Erkek bebek hediyeleri de bu ürünler arasında yer alıyor. Alınan güzel haber ile birlikte yakınlığınızın derecesi ne olursa olsun bebek ziyaretine gitmek için en güzel hediyeyi vermek istediğinizin farkındayız. Toplum olarak hediye verirken alıcıyı mutlu etmek en büyük amacımız oluyor. Kalitecicek.com ekibi olarak sizlere hem ilginizi çekecek hem de hediye edeceğiniz kişiyi mutlu edecek birkaç erkek bebek hediyeleri önerisi sunmak istiyoruz.

Erkek Bebek Eşya Hediyeleri

Erkek bebek için eşya almak isteyen sevgili okurlarımız ve müşterilerimize önerimiz giyim eşyası olmaması. Çünkü yakın akrabalar zaten bebek eşyası konusunda her şeyi almış ve hatta daha fazlasını da ulaşmıştır eminiz. Bu nedenle hem bebek eşyası olup hem de kullanabileceği hediyeleri tercih edebilirsiniz. Kullanışlı ve uygun fiyatlı erkek bebek ürünlerimiz;

  • Sandıkta Kaliteli Bebek Bakım Seti içeriği; Dalin 100ml bebek şampuanı, 200ml bebek yağı sprey, 150ml bebek kolonyası, 100g bebek sabunu, yumuşak pamuk havlu ve Feride bebek talk pudrası bulunuyor.
  • Yeni doğan Hoş Geldin bebek erkek hediye paketi içerisinde mavi pelüş ayı wee desenli ve nazar boncuklu: damaklı emzik, emzik askısı ve wee klasik 0-6 ay için uygun biberon paketin içerisinde bulunmaktadır.

Bu gibi ürünleri tercih ederek hem ailenin ihtiyaç listesini azaltabilir hem de uygun fiyatlı bir ürün seçmiş olursunuz. Bebek hediyeleri arasında bu tarz ürünler genellikle çekirdek aile tarafından en çok kullanılan ve sevilen hediyelerdir.

Erkek Bebek Odası İçin Dekor Hediyeleri

Bebek odası aylar öncesinden hazırlandığı için renk ve mobilya uyumu bellidir. Bu nedenle odaya uygun bir dekor ürünü ile yıllarca saklanacak bir hediye vermek gerçekten harika bir fikir. Erkek bebek için dekor hediyeleri;

  • Duvara asmak için yazılı ya da şekilli tablolar
  • Duvara asmak için fotoğraf çerçevesi
  • İsimli ya da resimli masa saati
  • Kişisel yapılmış kokulu taş ya da tahtadan figürler
  • Duvar için sticker
  • Duvar kağıdı
  • Ledli tahtadan yapılmış lambalar
  • Yatak örtüsü
  • Teraryumlar

Tüm hediyeler bir yana özellikle teraryum hediyesini tavsiye ederiz. Hastane odasına hediye götürmek istediğinizde teraryum seçmek sizler için harika olacaktır. Nedeni bazı hastane odalarına çiçek ya da bitki kabul edilmemesi ve minik bedenlerin neye karşı alerji duyacağı belli olmadığı için bebek odasında yapay bir teraryum hediyesi hem zararsız hem de çok sevimli olacaktır. İçerisinde bulunan figür ve renk uyumu bulunduğu ortama ve özel güne ayak uydurma konusunda beş yıldız alacağına eminiz.

Yapay teraryum bakım gerektirmediği gibi fiyat olarak da çok uygundur. Online kataloğumuzdaki teraryumlara ulaşmak için ana sayfadan önce çiçekler ardından teraryum kategorisine tıklayabilirsiniz. Teraryum siparişi için birkaç tıklama ve birkaç dakikanızı ayırmak yeterli olacaktır. Kilometrelerce uzakta olan yakınlarınıza teslimat ücreti ödemeden aynı gün teslim hediye satın alabilirsiniz. Türkiye’nin her yerine çiçek ve hediye teslimat hizmeti vermekteyiz.

Erkek bebek hediyeleri için annenin ve bebeğin kullanabileceği hediyelere öncelik vermeniz daha iyi olacaktır.

Erkek bebek ya da kız bebek için hediye ararken anneye hediye vermek istediğinizin farkındayız bu nedenle sizleri çiçek kataloğumuza göz atmanız için davet etmek isteriz. Ne de olsa herkes giyim eşyası, takı, oyuncak ve daha birçok kategoride hediye getirecektir. Siz annenin yorgunluğunu azaltmayı ve lohusa döneminde yaşanan psikolojik sorunları atlatması için destek olmayı göz önüne alarak ona bomba gibi enerji etkisi yaratacak çiçek buketi hazırlatın. Çiçek gönder hizmetimizden faydalanmak için de sipariş vermek yeterli olacaktır.

İsterseniz uzun ömürlü bir hediye olması için sukulent, bonsai ya da orkide seçin isterseniz de mevsimin güzelliklerini anneye yaşatmak için bir çiçek buketi satın alın. Hangisini tercih ederseniz edin emin olun ki anne bu hediyeye çok mutlu olacaktır. Duygu ve düşüncelere yönelik bir hediye daima en sevilen ve en güzel hediyedir. Kaliteli çiçek için tek adres de kalitecicek.com’dur.