saatlerin anlamı günlük işlerden bir mana mı çıkarıyorsunuz? Saatlerin rakamlarının anlam yüklü olduğuna mı inanıyorsunuz? Genellikle saatlere yüklenen anlamlar bu içerikte.

Saatimiz 00.00 ya da 11.11 gibi çift sayıya denk geldiğinde ya da saate her baktığımızda kaçı gösterirse göstersin birinin bizi düşündüğünü hissederiz. Ancak ne düşündüğünü elbette bilemeyiz. Bazen inanılmaz bir olay gerçekleşir ve içimizden geçen şeyin gerçekleştiğini düşünürüz. Çünkü bu olaylar özellikle aşık olanlar ve yeni tanışanlar arasında daha sık yaşanır. Birbirlerini düşünmeden edemeyen çiftlerin saate her baktığında “acaba şimdi ne yapıyor” sorusunu defalarca sorması oldukça doğaldır. Biz bu doğallığa biraz renklendirme ekleyerek çift saatler ve anlamları hakkında yorumlar yaptık. Hangi saatin ne anlama geldiğini öğrenmek için yazımız size rehberlik edecektir.

Saat 00.00 anlamı

Saatler 00.00 gösteriyorsa, biri sizi düşünüyor ve yanınızda olmak istiyor, demektir. Işınlanmak ve kanatlanmak için inanın her şeyini verebilir!

Saat 01.01 anlamı

Saatler 01.01 gösteriyorsa, biri uyku uyuyamıyor ve sizi sevdiğini kendine haykırıyordur. Belki de size bunu hiç söyleyemedi ama söylemeyi çok istiyor ve sizi çok seviyor!

Saat 02.02 anlamı

Saatler 02.02 gösteriyorsa, biri size yarın çıkma teklifi edecek ve bunun için plânlar yapıyor. Nasıl söyleyeceğini ve sizin ne tepki vereceğinizi sabırsızlıkla bekliyor. Bir yandan da heyecandan uyuyamıyor. Çalışıyorsa, iş hayatı ve okuyorsa da okul hayatı kötüye gitmeden bu teklifi iyice düşünmelisiniz. Karşı taraf bu konuda çok istekli.

Saat 03.03 anlamı

Saatler 03.03 gösteriyorsa, biri size karşı kırgın demektir. Bu kırgınlık sizi de etkilemiş olmalı. Biraz öfke ve biraz da kırgınlık nedeni ile uykusuz ve asla uyuyamıyor. Hatanızı affettirmek için harekete geçmenizi tavsiye ederiz.

Saat 04.04 anlamı

Saatler 04.04 gösteriyorsa, sizinle evlenmek isteyen biri var ve belki de bundan haberiniz bile yok! Sizi bir yerde görüp beğenmiş olan gizli bir hayranınız olması nasıl bir duygu?

Saat 05.05 anlamı

Saatler 05.05 gösteriyorsa, sizden ne yazık ki nefret ediyor. Sizi görmek istemiyor ve ayrılmak için ne yapacağını düşünüyor.

saat anlamları

Saat 06.06 anlamı

Saatler 06.06 gösteriyorsa, kahvaltıya eşlik etmenizi isteyecek yakışıklı birinden teklif alacaksınız. Belki de bu hayatınızı değiştirecek olan bir tekliftir. Bu nedenle kıyafetlerinizi daha iyi seçmenizi tavsiye ederiz.

Saat 07.07 anlamı

Sizi birazdan göreceği için kalbi küt küt atan oldukça iyi biri var. Ne şanslısınız! Böyle iyi biri ile karşılaşmak hiç de kolay değil.

Saat 08.08 anlamı

Saat sekizi sekiz geçiyorsa, trafikte işe ya da okula ulaşmaya çalışan biri tarafından sinirli bir şekilde anılıyorsunuz demektir. Sizi düşünmekten işe geçmiş olabilir! Aman dikkatli olun.

Saat 09.09 anlamı

Saatler 09.09 gösteriyorsa, günün çabucak bitmesini ve sizin yanınıza çabucak gelmeyi isteyen biri var demektir. Daha gün yeni başlamışken sizi bu kadar özlüyorsa, siz de onu çok seviyorsunuz diyebiliriz.

Saat 10.10 anlamı

Saatler ilerliyor ve 10.10 gösteriyorsa, çok yakında birinden güzel bir haber alacaksınız, demektir. Haber sizin için iyi iken biri için kötü olacak. Çünkü size gelen teklif ile yıkılan başka biri olabilir.

Saat 11.11 anlamı

En sevdiğimiz rakamlardan bir diğeri de 11 11’dir. 4 rakam bir araya gelirken saati yakaladıysanız, müjdeli bir haber ile gelelim ve yakında sizi isteyeceklerini belirtelim.

Saat 12.12 anlamı

Saat 12.12 gösteriyorsa, sizinle çay içmek isteyen ve çok kısa süre içerisinde bu teklifi yapacak biri olduğunu bildirmek isteriz.

Saatler ve anlamlarını sizler için kısaca belirttik. Saate çok sık bakıyor ve birini düşünüyorsanız, çok şanslı olduğunuzu belirtmek isteriz. Hayatı toz pembe görürken ve mutlu bir şekilde yaşarken en kıymetlilerinizi daha mutlu etmek için onlara küçük hediyeler gönderebilirsiniz. Üstelik bunu yapmak için zaman harcamanıza hiç gerek yok. Oturduğunuz yerden bulunduğunuz bölgedeki çiçekçi firmalarını Pendik çiçekçi örneğindeki gibi aratarak size ya da alıcınıza en yakın ve en kaliteli olan firmaları kolayca bulabilirsiniz.