Sevgililer günü sözleri

Sevgililer günü yaklaşıyorsa romantik hediyeler, romantizm oluşturacak şık bir masa ve güzel bir ortam oluşturma gibi peşimizde olan pek çok sürpriz düşüncesi ile boğuşuruz. En büyük derdimiz bu olsun, değil mi ama? Ancak en büyük derdimizin bu olması biraz da bizim elimizdedir. Heyecanı ve aradaki aşkı kaybetmemek için bir şeyler yapmak gerekir. Ki sadece hediye almak da yetmez. Kalpleri fethetmek için güzel cümleler gerekir. Birinin kalbini çalmak istiyorsanız onu düşündüğünüzü ve sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettirmeniz çok önemli. Örneğin; sevgililer günü için etkileyici sözleri sevdiğinize iletmelisiniz.

Sevdiğinizde size karşı bir kıvılcım varsa ve bu kıvılcımın alev almasını istiyorsanız bir gül buketi hediyesinin yanı sıra mesaj kağıdında yer alan sevgililer günü sözleri her bayan tarafından aranır. Kartı okumak ve gülleri vazoya almak kadar gurur okşayıcı bir şey yoktur. Sevildiğinizi ve değer gördüğünüzü hissedersiniz. İşte bu değeri bildirmeniz için hiçbir yerde bulamayacağını sevgililer günü sözleri…

Sevgiliye Sözler

  • Yaşamım siyah ve beyazdan ibaretmiş. Bunu seni tanıdıktan sonra anladım. İyi ki varsın sevdiğim, ben seninle renklendim.
  • Işıl ışıl parlıyorsun sevgilim. Bugünümü ve yarınımı aydınlatıyorsun. Seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Sevmenin ve sevilmenin güzelliğini seninle keşfettim ben. Hayatın hep kötü yanlarında boğulurken iyi yanlarını senin sayende görebildim. Hep benimle ol ve nice yıllar kutlayalım beraber. Sevgililer günümüz kutlu olsun biriciğim.
  • Gönlümün sultanı, benim biricik prensesim. Seni nasıl sevdiğimi konuşarak ifade edebilmem imkansız. Bunu tek kelime de de anlatamam saatlerce konuşarak da. Umarım bunu hissettirebiliyorumdur. Çünkü seni kaybetmeyi düşünmek dahi istemiyorum.
  • Sevgililer günümüz kutlu olsun canımın içi. Sen benim gözümün nuru ve en kıymetlimsin. Seni çok ama çok seviyorum.
  • Hayatın daha anlamlı olduğu bir yıl geçirdim seninle iken. Bir sonraki yıllarımız daha da mutlu ve heyecanlı geçer umarım. Sana ne yapsam az gelir ve içimdeki seni mutlu etme arzusunu doyurmaz ama senin yüce gönlün için bir çiçek dalı oldukça değerlidir bilirim.
  • Yollar mı uzadı yoksa memleket değil de senin hasretin mi sardı dört bir yanımı? Seni sevmek çok güzel ancak özlemin beni bitirir oldu. Uzakta olsak da sevgililer günümüz kutlu olsun cennetim.
  • En değerlim, hayata bakış açımı değiştiren yegane varlık! Ah o gözlerinin içinde kaybolup gitsem keşke… Sana sevgilim demek bile öyle keyifli ki, iyi ki varsın!
  • Ellerimizin kavuştuğu her ana binlerce şükür olsun. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Seninle her şeye varım diyebileceğim tek kişisin! İyi ki benimsin, uğurlu yolum.
  • Mutluluğumun kaynağı, hadi gel de güneşlensin günüm ve bayram yerine dönsün her yanım.
  • Sen her şeyi hak ediyorsun sevdiğim. Kalbin öyle güzel ki bastığın her yer çiçek açıyor. Nice güzel yıllarımız olsun. Sevgililer günümüz kutlu olsun.
  • Bugünü yalnız geçirmediğime değil de seninle geçirebildiğime öyle şaşkınım ki. Kaderimin bana sunduğu en güzel şeysin. Hayatım bir rüya gibi. Uyanacağım diye korkar oldum.
  • En güzel duamsın, Rabbim seni bana yazsın. İmza atıp cüzdanı elimize en yakın zamanda aldırsın.
  • Seni seviyorum cümlesinin yanına ekleyecek pek çok “çünkü” var. Öyle garip bir duygu ki bu seninle her yere gelir ve seninle her şeyi yaşayabilirim.

Seninle her şeye varım diyebildiğiniz bir kıymetliniz varsa çok şanslısınız demektir. Bu şansı kaybetmemek, en değerlinize sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirmek için sadece sevgililer gününü kutlamayı beklemeyin. Her anı sevgililer gününe çevirin. Sıradan bir günü özel kılmak için bir buket çiçek yeterli. Hayatın ne kadar kısa olduğunu asla unutmayın.