Yeni bir hayata adım atmadan önce örf ve adetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek isteriz. Kız isteme dediğimiz evlilik arefesindeki adetlerimizden biri olan ve akraba ve tanıdıkların bir araya gelip toplandığı müstakbel gelin ve damadın hem en heyecanlı hem de en mutlu olduğu törenlerden biridir. Türk halkı olarak misafirliğe gittiğimizde elimiz boş olsun istemeyiz hâl böyle olunca kız istemeye giderken de çiçek ve çikolata gibi kalıplaştırılmış hediyeleri alıp gideriz.

Kız isteme çiçeği, hediye olarak bakıldığında en çok göze çarpan ve bakılan üründür. Hiçbir hediyeyi alıcının birkaç tanıdığı dışında görmezken isteme çiçeği o gün törene katılan kişiler tarafından ve dahası sosyal medyalarda paylaşıldığı için minimum 200 kişinin gördüğü ve göreceği hediyedir. Özel ve kaliteli olması sadece “hediye edilen kişiye verdiğimiz değer” olmaktan çıkıp akraba ve tanıdıklarımızın beğenisine sunulduğu içindir. bu konuda çok kaliteli bir seçim yapılması, canlı çiçeklerin tazeliğinden emin olunması gerekir.

Covid19 gibi salgınlar dolayısı ile kız isteme törenleri de değişti, İnternet haberlerinden aldığımız haberlere göre artık bu mukaddes tören online olarak yapılıyor. Gelin adayı kahvesini nasıl ikram eder bilemiyoruz ama Muhtemelen Damat adayları hediyelerini online çiçek ticareti yapan firmalar yani kalitecicek.com tarzındaki siteler ile yapacaktır. Bu noktada size önem taşıyan bu gününüzde kendimize hizmet ediyormuş gibi hizmet etmekten mutluluk duyuyor olacağız. En kaliteli çiçekleri tüm özel günler için sitemize girerek, beğendikten sonra çiçek gönder demeniz yeterli olacaktır.

vazoda kız isteme çiçeği

En iyi kız isteme çiçeği hangisidir?

Taze çiçek buketleri daima kız isteme çiçeği kategorisinde ilk sıralarda yer alacaktır. İsterseniz hazır bir buket ya da özel sipariş vererek bir çiçek buketi ile asla yanlış bir hareket yapmış olmazsınız. Kırmızı güller daima kız isteme çiçeği aklımıza geldiğinde ilk sıralarda yer alacaktır. Dahası arama kısmına kız isteme çiçeği yazdığınızda kıpkırmızı gül buketleri ile karşılaşacaksınız. Nedeni; kırmızı güllerin aşkı ve tutkuyu temsil etmesidir ve her konsepte uyar. Gelenek haline gelen kız isteme törenindeki masa konseptleri için bu yüzden en çok kırmızı gül buketleri tercih edilir.

Bir kucak dolusu gül ile kapıda görünen damat adayı daima gururlu ve mutludur çünkü; partnerinin gülleri görüp mutlu olması an meselesidir. Kalitecicek.com online çiçekçilik mağazamızdaki 50 kırmızı gül buketi kız isteme çiçeği olarak sizler için seçtiğimiz favori ürünümüzdür. Bu bukete ulaşabilmek için sitemizden birkaç tıklama ile sipariş verip o muhteşem günde partnerinizin yüzünü güldürmek çok kolay.

kalitecicek 50 kırmızı gül buketi

Müstakbel eşinizin en sevdiği çiçek türünü öğrenip kız isteme çiçeği olarak seçmek de harika bir fikir olabilir. Örneğin; orkideler kız isteme çiçeği olabilirler. Kız isteme çiçeği sadece çiçek buketi olarak düşünülmez. Mavi orkide çiçeği kız isteme töreninde görenleri kendine hayran ederken damat adayının da zevkli olduğu düşünülür. Online mağazamızda 2 dallı mavi orkide ve teraryum içerisinde yer alan orkide türlerimizi kız isteme çiçeği ve hediyesi olarak rahat ve huzurlu bir şekilde satın alabilirsiniz.

Buketlerden vazgeçemeyenler için ikinci kız isteme çiçeği buketi olan pembe beyaz gül buketini öneriyoruz. Süslemesini özenle yaptığımız bu narin çiçek buketini sipariş vermek için sitemize girip hazırlanışa göre kategorimizden çiçek buketi seçeneğini seçmek yeterli. Ardından teslimat adres ve tarihini girip ödeme yapmanız gerekecektir. Siz siparişinizi tamamladıktan sonra bizler de en hızlı ve kaliteli şekilde kapınıza ulaştırmak için çalışmaya başlayacağız.

İsteğe göre kız isteme çiçeği aranjmanı seçmek

İsteğe göre aranjman hazırlamak ve sipariş vermek için destek hattımızdan yardım talep edebilir ya da çiçek çeşitlerini kendiniz seçebilirsiniz. Tüm çiçek buketlerimiz güvenilir yetiştiricilerimizden taze olarak toplanır ve bir gecede gönderilmeden önce profesyonel çiçekçi ekibimiz tarafından kısa bir süre sonra monte edilir. Çiçek buketlerimizin en az yedi gün taze kalacağını garanti ediyoruz. Bu standartlar sayesinde Kalite çiçek hızlı, taze ve güzel çiçek buketleri ve aranjmanları için tercih edilen bir kaynak haline geldi.

Saksı çiçeklerinden kız isteme çiçeği olur mu? Soruya soru ile yanıt verip “neden olmasın?” diyeceğiz. Bazı ürün ve anları kalıplaştıran bizleriz ve illa ki bu olmalı bu yapılmalı diye hareket etmek zorunda değiliz. Eğer şık bir saksı içerisinde kaliteli bir süsleme ile canlı ve taptaze görünen orkideler ile törene katıldığınızda kimseyi izi yargılamayacak ve hatta beğeni alacağından eminiz.

Vazoda kız isteme çiçeği, asil bir vazo içerisine yerleştirilen çiçek aranjmanı herkesin beğenisini toplayacağından üzerine birkaç nazar boncuğu serpiştirip göndermeyi tercih ederiz. Kız isteme çiçekleri o büyük gün gelip geçtiğinde ve çiftler yuva kurduktan sonra evlerinde yaşamaya devam edecekleri için yapay ya da canlı olabilirler. Bu yüzden şık bir vazoda tercih edilen yapay çiçeklerin satış oranı yüksektir. Böylelikle, bakım istemeyen ve bulunduğu ortama renk ve şıklık katan kız isteme çiçeğinizi yıllarca saklayabilirsiniz.

Bayanlar anı ve hediye biriktirmeyi çok severler ve bu hediyelerden biri önemi büyük olduğu için isteme çiçeğidir. Damat adayının canlı çiçek buketi tercih etmesi onun anı olarak saklanamayacağı anlamına gelmez. Kız isteme çiçeğinizi canlı buket olarak tercih ettiyseniz partnerinize kurutup saklaması konusunda destek olup yıllarca sizinle kalmalarını sağlamak çok kolay. Kuruduktan sonra da masalarınızı ve odalarını süsleyebilirler.

Her temaya ve özel güne uyarlanabilen teraryumlar kız isteme çiçeği olarak da tercih edilebilir! Teraryumlar içerisinde yer alan çiçek ve bitkilerle isteme çiçeği olarak hediye edilebilir. Prizma, yuvarlak cam fanus gibi şık dış kapları ile her alıcıyı etkileyen minyatür bahçelerimizden birini sipariş ederek partnerinizi ve ailesini etkileyebilirsiniz.

Kız isteme törenlerinde En çok Tercih edilen çiçek Türleri

  • Yapay çiçekler
  • Kırmızı, beyaz Gül buketleri
  • Büyük boy orkide aranjmanları
  • Canlı ve renkli gösterişli çiçekler ( Papatya vs.)
  • Vazo çiçekleri ( Laleler,kriztanem vs.)
  • Canlı teraryumlar
  • Tabi ki En kaliteli çikolatalar

Kalite çiçek olarak en mutlu gününüzün güzel geçmesi, sizin ve müstakbel eşinizin dilediği her şeyin gerçekleşmesini diliyoruz. Umarız sipariş ettiğiniz kız çiçeğinin güzelliği gibi en özel gününüz de güzel geçer ve harika bir anı olarak hatırlarınıza yerleşirler.