Sevgiliye günaydın mesajı göndermeden olmaz. İçimiz elvermez ve rahatsız oluruz. Ayrıca karşı tarafta kendini kötü hissedebilir. Her gün karşı taraftan alınan mesajlar sonrasında kafalarda soru işareti yer almaya başlayabilir. Bunun olmasını da kimse istemez. Çünkü değer görmek ve bunu hissetmek için ince ayrıntılara özen göstermek gerekir. Bunlardan biri de hal hatır sormaktan geçer. Bu nedenle hiçbir yerde bulamayacağınız orijinal günaydın mesajlarını sizler için hazırladık. Bunun yanı sıra ipuçlarından bahsettik.

Kız arkadaşınıza veya erkek arkadaşınıza günaydın mesajı göndermekte sorun mu yaşıyorsunuz? İşte bazı ipuçları! Partneriniz üzerinde kalıcı bir izlenim bırakacak bir mesaj oluşturmak için bu ipuçlarını izleyin. En romantik veya düşünceli mesaj olmayabilir, ancak kesinlikle alıcınızı özel hissettirecek. Doğru zamanlamayı hatırlamak da önemlidir. Otomatik pilotta bir Günaydın mesajı gönderirseniz, alıcınız samimi olmadığınızı düşünecektir.

Sevgiliye günaydın mesajı

Güne güzel başlamak için küçük şeyler yeterlidir. Bir gülümseme gibi! Yanınızda olmayan birine de emoji göndermek yeterli olmaz elbet. Emoji öncesinde güzel bir günaydın mesajı gerekir.

Erkek ya da kız arkadaşınızın gününü kutlamak istiyorsanız, ona Günaydın mesajı göndermek harika bir fikirdir. Günaydın mesajları ona ilk tanıştığınız zamanı hatırlatabilir, nasıl göründüğünü söyleyebilir ve onu ne kadar sevdiğinizi gösterebilir. Basit bir metinden özel bir tebrik kartına kadar her şey olabilir. Günaydın mesajı yazmak için bazı ipuçları:

  • Günün özel bir gün olup olmadığından emin olun. Özel bir gün ise plan yapın ve sabahtan kutlama mesajları atmaya başlayın. Sıradan bir gün ise özel kılmak için anlamlı mesajlar gönderin.
  • Her gün aynı mesaj içeriği göndermeyin. Farklılık olması için farklı hitaplarda bulunun.
  • Zamanınız varsa akşam için randevu almaya çalışın.

Günaydın mesajı güne başlamak için mükemmel bir yoldur. Bu bir saygı ve nezaket ifadesidir ve herkesin moralini yükseltecektir. Ayrıca alıcınızın takdir edildiğini ve değerli olduğunu hissettirecektir. Bu tür mesajlar her zaman takdir edilir ve alıcınızın kendisini özel ve değerli hissetmesini sağlar. Ancak ne yazacağınızı bilmiyorsanız, basit bir "günaydın" mesajı işinizi görebilir. Sadece "sen benim arkadaşımsın" gibi olumlu bir onaylama kullanmayı unutmayın. Günaydın mesajını atacağınız günde çok önemlidir. Eğer Günaydın dediğiniz an sevgilinizin doğum günü ise ona daha özel bir mesaj göndermek isteyebilirsiniz. Bu sebeple doğum günü mesajları içeriğimizi okumanızda fayda var.

Sevgiliye günaydın mesajı (kız)

Sevgilinize sevginizi göstermek için ona günaydın mesajı göndermelisiniz. Bu mesaj, onu ne kadar önemsediğinizi ifade etmeli ve ona bir insan olarak değer verdiğinizi göstermelidir. Örneğin, onun güzelliğini seviyorsanız, onun için uzun bir romantik not yazabilirsiniz. Onu değerli ve özel hissettirecektir. Ayrıca onun hakkındaki düşüncelerinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu da ekleyebilirsiniz. Güne başlamak ve onu gülümsetmek için mükemmel bir yol.

  • Ah benim fıstığım. Sana yazmadan duramıyorum. O güzel sesini duymam mümkün mü? Günaydın deyip günümün güzel geçmesini istiyorum.
  • Günaydın sevgilim. Günümün en güzel köşesindeyim yine. Telefonuma uzanma sebebimsin. İyi ki dediğim her şeysin.
  • Günaydın kelebeğim. Bugün nasılsın? Ben sayende çok iyiyim. Sadece güneşe ihtiyacım var. Seni görebilir miyim? Günün yoğun geçecekse kameradan görüşelim, olur mu? Yüzünü görmezsem günüm güzel geçmez ki.

Sevgiliye göndereceğiniz doğum günü mesajlarının saatleri de çok önemli olabilir. Bu konuda da bir anlam yakalamak isterseniz saatlerin anlamı isimli içeriğimizi okumanızı tavsiye ederiz.

Ona ister kısa mesaj, ister WhatsApp mesajı gönder, ister Facebook'ta tatlı bir mesaj yaz, bir günaydın mesajı ona ne kadar değer verdiğini gösterecek. Gülümseyerek yanıt verirse, düşünceliliğinizden hoş bir şekilde şaşıracaktır. Ayrıca ilişkinizi güçlendirmenin ve bağlantınızı derinleştirmenin harika bir yoludur. Öyleyse, bugün kız arkadaşına bir günaydın mesajı gönder ve onun gününü güzelleştir!

Sevgiliye günaydın mesajı (erkek)

Erkek arkadaşınıza günaydın mesajı göndermek, ilişkinizin dinamiklerini değiştirebilir. Erkekler sabahları daha iyimser hissetme eğilimindedir, bu nedenle sizden bir günaydın mesajı güne coşku ve enerjiyle başlamasına yardımcı olacaktır. Bu mesaj onu özel hissettirecek ve günün zorluklarını üstlenmeye hazır olacaktır. İşte erkek arkadaşınıza gönderebileceğiniz günaydın mesajlarına bazı örnekler.

  • Günaydın aşkım. Benim sol yanım! Herkes kahve içmeden ayılamam der. Ben sana mesaj atmazsam ayılamam. Sesini duymazsam da yaşayamam.
  • En güzel hayalim, benim biricik sevdiğim! Günaydın.
  • Gülümseyince doğar güneşim ve yüzünü görünce tam anlamı ile uyanabilirim. Hadi bana günaydın de günüm güzel geçsin.

Erkek arkadaşınıza günaydın mesajı göndermek gibi romantik bir jest, güne gülümseyerek başlamanın harika bir yoludur. Sevginizi ve düşünceliliğinizi gösterir. Günaydın alıntıları ve mesajları, uykulu zihnini uyandıracağından ve onu gülümseteceğinden emin olacaktır. Facebook duvarı için ona bir günaydın alıntısı veya sevimli bir mesaj göndermeyi deneyin! Bu özel hareketi düşündüğünüze memnun olacaksınız. Sana bir kuruşa mal olmayacak ve düşünceli olmayı sevecek!

Günaydın mesajlarını daha da anlamlı ve etkili yapmak isterseniz. Sevdiklerinizi mutlu edecek çiçek sepeti hediye ürünlerini inceleyerek onlara harika ürünler göndermenizi tavsiye ederiz.