Faydalı Bilgiler | Kalite Çiçek

Guzmanya (Guzmania) Bakımı Özellikleri

Guzmanya çiçeği, büyük ve renkli çiçekleriyle bahçelerde ve iç mekanlarda göz alıcı bir bitki olarak yetiştirilir. Bu bitki, estetik açıdan çekici ve dikkat çekici çiçekleriyle bilinir. Bahçelerde kullanıldığında, Guzmanya peyzajın merkezinde yer alabilir ve diğer bitkilerle uyumlu bir şekilde gö..

Devamını Oku

Difenbahya Çiçeği ( Ağlayan çiçek ) Bakımı, Anlamı ve Özellikleri

Difenbahya çiçeği son yılların en popüler bitkilerinden biridir ve evlerin dekorasyonunda sıkça kullanılır. Bu bitki, gösterişli yaprakları ve estetik görünümüyle dikkatleri üzerine çekerken aynı zamanda bakımı da oldukça kolaydır. Difenbahya bitkisinin anlamı ise sahibine şans, bereket ve zengin..

Devamını Oku

Zeze çiçeği ( Zamia çiçeği) Bakımı ve Özellikleri

Zeze çiçeği (Zambia çiçeği) son yılların en popüler ev bitkilerinden biridir. Bu bitki, Afrika'nın doğusunda bulunan Tanzanya'da keşfedilmiştir ve tüm dünyaya yayılmıştır. Zeze çiçeği, estetik görünümü ve kolay bakımı nedeniyle hızla popülerlik kazanmıştır. Zamioculcas zam..

Devamını Oku

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz En sevilen 7 Bahar çiçeği

Bahar çiçekleri bahçenize neşe katabilir veya bir buketle birinin gününü daha özel hale getirebilir. Onlarla ne yapmayı seçerseniz seçin, çiçekler moralinizi yükseltmeye ve yüzünüzü gülümsetmeye yardımcı olacaktır. En sevdiğiniz bahar çiçekleri nelerdir? Her biri kendi özel cazibesine sahip ç..

Devamını Oku

Mum Çiçeği ( Hoya Carnosa) Özellikleri, Bakımı ve Anlamı

Mum çiçeği (Hoya Carnosa) güzel ve hoş kokulu bir çiçektir. Batı Avustralya'ya aittir. Bitki 25 metre yüksekliğe kadar büyüyebilir. Bu çiçek düğün buketlerinde, çelenklerde ve diğer çiçek aranjmanlarında popülerdir. "Mum çiçeği" adı, beyaz cüce anlamından gelen bir kelimeden gel..

Devamını Oku

Barış Çiçeği (Spathiphyllum)

Barış çiçeği, görüntüsü ile yüzleri gülümseten bir bitkidir. Spatifilyum (Vadideki zambak, Barış çiçeği) adı ile de bilinen bu çiçek hediye olarak çok popülerdir. Bunun nedeni anlam bakımından zengin ve alıcısına pek çok mesaj ileten bir çiçek türü olmasıdır. Eğer bu güzelliklere sahipseniz ya da..

Devamını Oku

Sevgililer günü sözleri (Hiç bir yerde yok) 2023

Sevgililer günü sözleri Sevgililer günü yaklaşıyorsa romantik hediyeler, romantizm oluşturacak şık bir masa ve güzel bir ortam oluşturma gibi peşimizde olan pek çok sürpriz düşüncesi ile boğuşuruz. En büyük derdimiz bu olsun, değil mi ama? Ancak en büyük derdimizin bu olması biraz da bizim el..

Devamını Oku

Zambak çiçeği bakımı, özellikleri ve anlamı

Zambak çiçeği sıcak mevsimleri seven ve kolayca büyüyen bir bitkidir. Genellikle ağustos aylarında çiçeklenirler. Çiçeklenme dönemleri de kısa sürer. Bu nedenle kesme çiçek olarak kullanılabilirler. Ancak yapay olarak da çok fazla tercih edilirler. Vazoda, buket içerisinde ya da farklı şekillerde..

Devamını Oku

Sevgiliye en güzel günaydın mesajı ve gönderim ipuçları

Sevgiliye günaydın mesajı göndermeden olmaz. İçimiz elvermez ve rahatsız oluruz. Ayrıca karşı tarafta kendini kötü hissedebilir. Her gün karşı taraftan alınan mesajlar sonrasında kafalarda soru işareti yer almaya başlayabilir. Bunun olmasını da kimse istemez. Çünkü değer görmek ve bunu hissetmek ..

Devamını Oku

Menekşe çiçeği bakımı, anlamı ve özellikleri

Menekşe çiçekleri görünümleri itibari ile ne kadar masum ve kırılgan olduklarını bizlere hissettirirler. Ancak bu narin yapının altında büyük anlamlar yer almaktadır. Bu nedenle hediye olarak verilir ve verildiklerinde de alıcılara pek çok mesaj iletirler. Çiçeklerin evrensel dillerini kullanarak..

Devamını Oku

Kalanchoe (kalanşo) Çiçeğinin Anlamı, Bakımı ve Özellikleri

Bir kalanchoe bitkisi satın almayı düşünüyorsanız, bu güzel çiçeğin yetiştirilmesinin oldukça kolay olduğunu bilmek sizi mutlu edecektir. İşte ona nasıl bakılacağına ve ne anlama geldiğine dair bazı ipuçları. Çiçeğin kendisi oldukça çarpıcı, ancak bir tane satın almadan önce tarihi hakkında biraz..

Devamını Oku

En güzel aşk sözleri (Romantik)

En Güzel Aşk Sözleri arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Burada, erkek ve kadın için en iyi aşk sözlerini bulacaksınız. Romantizmin güzelliği, aşkın sadeliğinde ve kelimelerin gücünde yatar. Durum ne olursa olsun, doğru alıntı, partnerinize değer verdiğinizi gösterecektir. Eşiniz için mükemmel olan..

Devamını Oku

Ortanca Çiçeği Bakımı ve Renkleri

Bahçelerde küçük bir top büyüklüğünde renk renk mis kokulu çiçekler görürüz. Bu çiçeklere ortanca adı verilir. Bakımı çok kolaydır ve her yeri hızlı bir şekilde örtüp kapatabilir. Bu özelliği nedeni ile bahçe çiti olarak da ortanca çiçeği yetiştirilebilir. Elbette öncelikler hangi renklere sahip ..

Devamını Oku

Yasemin Çiçeği Bakımı, Özellikleri ve Anlamı

Jasminum adı ile ünlü olan yasemin çiçeği pek çok renge ve türe sahiptir. Bu çiçeği sevme nedenlerimiz arasında kokulu olmaları ilk sıralarda yer alır. Yasemin çiçeği denilince akla etkileyici kokuları gelir. Bunların yanı sıra anlam olarak da etkiler bizleri. Güzel görünümlerinin altında şiirsel..

Devamını Oku

Açelya Çiçeği Bakımı, Özellikleri ve Anlamı

Bahçenizde ya da balkonunuzda muhteşem bir açelya çiçeği yetiştirmenin kolay bir yolunu arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Bu büyümesi kolay çok yıllık bitki, çoğu ılıman iklimde iyi yetişir ve nemli fakat iyi drene olan toprağa ihtiyaç duyar. Elbette bir de sevgiye! Bu makalede açelya çiçeği bakım..

Devamını Oku

Çiçek Göndermek için 10 Neden

Neden çiçek göndermeniz gerektiğini merak ettiyseniz, yalnız değilsiniz. Özel birine çiçek göndermek, sevginizi ve desteğinizi ifade etmenin harika bir yoludur. Çiçekler, birinin gününü aydınlatacak kalıcı bir özen ve takdir ifadesidir. İster yeni bir bebek, ister yeni bir iş, ister sevdiği..

Devamını Oku

Saatlerin Anlamları 2022 (Çift ve Tek, Aynı)

saatlerin anlamı günlük işlerden bir mana mı çıkarıyorsunuz? Saatlerin rakamlarının anlam yüklü olduğuna mı inanıyorsunuz? Genellikle saatlere yüklenen anlamlar bu içerikte. Saatimiz 00.00 ya da 11.11 gibi çift sayıya denk geldiğinde ya da saate her baktığımızda kaçı gösterirse göstersin biri..

Devamını Oku

Telgraf çiçeği nedir bakımı nasıl yapılır?

Telgraf çiçeği nedir, bakımı nasıl yapılır ve nasıl çoğaltılır? Telgraf çiçeği, tuhaf bir isme sahip olsa da görünümü ile insanları etkilemekte zorluk çekmez. Çok kolay ve hızlı bir şekilde büyüdüğü için bu çiçeği sevenler Telgraf çiçeği bakımı ve çoğaltılması hakkında detaylı bilgiye sahip o..

Devamını Oku

Pilea Çiçeği Bakımı Fiyatları Ve Anlamı

Pilea Çiçeği Anlamı Ve Bakımı Hakkında Bilgiler Son dönemlerin en popüler bitkisi ile karşı karşıyasınız. Pilea çiçeği 2019 yılından bu yana en popüler bitki türü olarak bilinir. Görünümü nedeniyle herkes tarafından sevilir. Üstelik bakımındaki püf noktaları dikkate alındığında bu çiçeği..

Devamını Oku

Para Çiçeği Bakımı Faydaları Ve Hikayesi

Para Çiçeği Bakımı, Çeşitleri, Faydaları Ve Hikayesi Para çiçeği görünümü nedeniyle herkes tarafından sevilen bir bitkidir. Manevi değerinin yüksek olması, hediye olarak tercih edilmelerinin ilk nedenidir. Bakımı oldukça kolay olan para çiçeği bakımı, çeşitleri ve faydaları gibi önemli bilgil..

Devamını Oku

Doğum günü Mesajları ve Sözleri (Sevgiliye, arkadaşa) 2022

En Güzel Ve En Etkileyici Doğum Günü Mesajları En güzel ve en etkileyici doğum günü mesajları elbette kendi içimizden gelen ve yakınlarımıza karşı hissettiklerimizi yansıtan yazılı ya da sözlü iletilerdir. Ancak en kıymetlilerimize dahi bazen anlatmak istediklerimizi ifade etmekte güçlük çeke..

Devamını Oku

Karanfil Çiçeği Anlamı Bakımı ve Faydaları

Karanfil Çiçeği Anlamı, Bakımı, Özellikleri ve Faydaları Karanfil çiçeği ile evlerini şenlendirmek isteyenler için detaylı bir araştırma yaptık. Böylece karanfil ile ilgili aradığınız her şeyi bu yazıda bulabileceğinizi belirtmek isteriz. Karanfil anlamı, bakımı, özellikleri ve faydaları gibi..

Devamını Oku

Atatürk Çiçeği Nedir Bakımı Nasıl Yapılır?

Atatürk Çiçeği Nedir, Bakımı Nasıl Yapılır Ve Nasıl Çoğaltılır? Ponsetya adı ile de bilinen Atatürk çiçeği, güzelliği ile herkesi etkiler. Bu nedenle herkes bir Atatürk çiçeği sahibi olmak ister. Ancak nerede bakılır, bakımı nasıl yapılır ve nasıl çoğaltılır gibi pek çok soru ile karşı karşıy..

Devamını Oku

Kalp kalbe karşı çiçeği nedir, bakımı nasıl yapılır ve nasıl çoğaltılır?

Kalp kalbe karşı çiçeği (Ceropegia Woodii) Yaprakları kalp şeklinde olan bir çiçek gördünüz mü? Üstelik bu yapraklar birbirine dönüktür. Bu da kalplerin karşılıklı olarak birbirlerine baktıklarını da ifade edebilir. Bu nedenle bu çiçeğin adı kalp kalbe karşı çiçeğidir. Evin bir köşesini süsl..

Devamını Oku

Uyku Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?

Uyku Çiçeği Nedir? Ve Bakımı Nasıl Yapılır? Süs yoncası olarak bilinen uyku çiçeği güney Amerika’ya aittir. Ancak ülkemizde de bu çiçek türü çiçek yetiştiricileri ve severleri tarafından bakılmaktadır. Birçok iklimde yetişebilmesi ve uyum sağlaması ve etkileyici güzelliğe sahip olan gör..

Devamını Oku

Şebboy Çiçeği Bakımı Ve Faydaları

Şebboy Çiçeği Bakımı, Özellikleri Ve Faydaları Şebboy çiçek türleri arasında en güzel kokuya sahip olanlar arasında yer alır. Bu kokunun kalıcı ve etkili olmasının nedeni çiçeğin ortasında yer alan uçucu yağlardan kaynaklanır. Nasıl ki parfümlerde yap oranı ne kadar fazla ise bir o kadar kalı..

Devamını Oku

Şakayık Çiçeği Bakımı Nasıl Yapılır?

Şakayık Çiçeği Anlamı Nedir Ve Bakımı Nasıl Yapılır? Asya, Güney Avrupa ve Kuzey Amerika gibi dünyanın birçok yerinde yetişebilen şakayık çiçeği dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle bakımı da oldukça kolaydır. İhtiyaçları olan şartlara sahip olduklarında çiçekleri ile sahiplerini ödüllen..

Devamını Oku

Siyah Gül Fiyatları ve Bakımı

Siyah Gül Anlamı, Bakımı ve Fiyatı Hakkında Genel Bilgiler Siyah gül herkes tarafından bilinmeyen ender bir türdür. Ancak siyah gül anlamı kendi gibi eşsiz ve ender anlamına gelmez. Siyah olumsuzlukları yansıttığı için doğanın bize verdiği en güzel nimetlerden biri olan çiçeklerde bile siyah ..

Devamını Oku

Sarı Lale Anlamı Nedir?

Sarı Lale Anlamı Sarı lale anlamı birçok şey ile birlikte değişti. Kendi güzellikleri aynı iken anlamları farklı olan sarı laleler geçmişte sevgililere aralarında ayrılık rüzgârları estiğini bildirmek için verilirdi. Şimdilerde ise bu anlam geçerli değil. Lalelerin anlamı seni kıskanıyo..

Devamını Oku

Petunya çiçeği bakımı ve özellikleri

Petunya Çiçeği Bakımı, Özellikleri ve Anlamı İç mekanlarda petunya bakımı yapmak oldukça kolaydır. Oda sıcaklığını seven petunya çiçeği mayıs ve haziran aylarında ekilir. Herkes istediği renkte bir petunya çiçeğine sahip olabilir. Kırmızı, beyaz, pembe, mavi, sarı ve daha birçok renkte olabil..

Devamını Oku

Papatyanın Anlamı ve özellikleri

Papatyanın Anlamı ve Özellikleri Papatyanın anlamı rengine göre değişir. Beyaz papatya anlamı saflık, masumiyet, sonsuz sevgi iken sarı papatya anlamı içtenlik, arkadaşlık ve cana yakınlık demektir. Her yerde bulunduğu ve çabuk büyüdüğü için birçok kişi bahçesinde ve balkonunda papatya yetişt..

Devamını Oku

Nergis Çiçeği Anlamı ve Özellikleri

Nergis Çiçeği, hikayesi, anlamı ve özellikleri Nergis çiçeği narin bir yapıya sahip olan çiçek türüdür. Eğer etrafınızda bir nergis çiçeği varsa onu görmeden önce kokusunu alırsınız. Bu nedenle özellikle ev hanımları evlerinin köşesinde bir nergis çiçeği ağırlamaktan keyif alırlar. Bu çiçeğin..

Devamını Oku

Manolya Çiçeği Anlamı Ve Bakımı

Manolya Çiçeği Anlamı, Özellikleri Ve Bakımı Manolya çiçeği bulunduğu ortama gösteriş ekleyen çalı ve ağaçlardır. Birçok türü bulunan bu cazibeli çiçek beyaz, pembe, sarı ve mor gibi birçok renge sahiptir. Ayrıca çoğu hoş bir koku yayar etrafa. Bu nedenle manolya çiçeği olan her alan güzel ko..

Devamını Oku

Leylak Çiçeği Bakımı ve Özellikleri

Leylak çiçeği bakımı, anlamı, özellikleri ve hikâyesi Leylak çiçeği aslında bodur bir ağaç türüdür. Kendi güzelliğini göstermeden önce çok uzaklardan onun kokusunu alırsınız. Bilimsel adı Syringa vulgaris olan leylak çiçeği balkon, bahçe ve iç mekânlarda bakılabiliyor. Bu hoş koku..

Devamını Oku

Küpe Çiçeği Anlamı Ve Bakımı

Küpe Çiçeği Bakımı, Anlamı Ve Çeşitleri Küpe çiçeği orta ve güney Amerika dağlarına aittir. Ayrıca Afrika’da doğal olarak yetişiyorlar. Bu çiçeğin yüze yakın türü vardır. Bazıları bu çiçeğin Meksika’ya ait olduğunu belirtiyor. Nemli ve yarı gölge alanlarda yetişen küpe çiçeği küpe..

Devamını Oku

Kokina Çiçeği Anlamı Ve Bakımı

Kokina Çiçeği Bakımı, Anlamı Ve Özellikleri Kokina çiçeği yılbaşı çiçeğidir. Kokina Yunanca bir kelimedir ve anlamı kırmızıdır. Aileye bereket ve şans getirdiğine inanılan kokina çiçeği, bakımı kolay olduğu için herkesin evini şenlendirebilir. Biz bu çiçeği yılbaşında yani Aralık ayında alma..

Devamını Oku

Kırmızı Gül Anlamı Nedir?

Kırmızı Gül Anlamı Nedir? Sayılarına göre kırmızı güllerin anlamı Kırmızı gül anlamı sonsuz aşk ve tutkudur. Ancak sevgili annelerimize hediye olarak verdiğimizde ise onlara olan sonsuz sevgimizi belirtmek anlamını taşır. Bu nedenle sevgili, eş ya da annelerimize kırmızı gül hediyesi verip sa..

Devamını Oku

Kardelen Çiçeği Anlamı, Özellikleri ve Hikâyesi

Kardelen Çiçeği Anlamı, Özellikleri ve Hikâyesi Kardelen çiçeği yüksek rakımlı yerlerde ve çoğunlukla dağ eteklerinde açan bir bitkidir. Soğuğa dayanıklı olduğu için üzerinde kar varken bile çiçek açabilir. Dayanıklı bir yapıya ve etkileyici güzelliğe sahip olduğu için herkes tarafından..

Devamını Oku

Cam güzeli çiçeği anlamı ve bakımı

Cam güzeli çiçeği Afrika kökenli Balsaminaae Familyası çiçeklerindendir. Bilenen 850'den fazla farklı türü vardır. Rengarenk görüntüsü ile ortama farklı bir ahenk katar. Sekiz yüz elliden daha fazla sayıda türe sahip olan cam güzeli çiçeği Afrika kökenlidir. Bu çiçek ayrıca Yen Gine çiçeğ..

Devamını Oku

Nilüfer Çiçeği Anlamı, Özellikleri ve Faydaları Hakkında Bilgiler

Nilüfer çiçeği yağmur ormanlarından bütün dünyaya yayılan bir su bitkisidir. Bilimsel adı Nelumbo olan bu bitki genellikle lotus çiçeği ile karıştırılmaktadır. Göl kenarından geçtiyseniz bir nilüfer çiçeği ile karşılaşmış olmalısınız. Çünkü bir su bitkisi olan nilüfer çiçeği göl ve derelerde ..

Devamını Oku

Abiye Alınabilecek Hediye Fikirleri

Abiye hediye almak istediğinizde alınacak hediyelerin listesi uzayıp gider. Bazıları içinde bu durum tam tersine dönüp listede sadece boşluk yer alır. Siz hangi tarafta olursanız olun, endişelenmenize gerek yok. Çünkü bugünkü yazımızda abiye alınacak hediyeler üzerinde duracağız. Her şeye sahip o..

Devamını Oku

Beyaz Gül Anlamı Nedir? Hediye olarak verildiğinde ne anlama gelir?

Beyaz gül anlamı, saflık, masumiyet ve sonsuzluktur. Bu ifadeler ilişkiler içerisine girdiğinde yeni anlamlar da ortaya çıkar. Çünkü çiçekler hediye edildiklerinde binlerce mesaj içerebilirler. Ayrıca hediye olarak alan kişi de farklı anlamlar ekleyebilir. Bu anlamların yanlış yöne çekilmesi oldu..

Devamını Oku

Begonvil Çiçeği Özellikleri Ve Bakımı

Herhangi bir yerde begonvil görüp de fotoğraf çektirmeyen var mıdır, sizce? Bence yoktur. Begonvil çiçeği görünüm olarak öyle etkileyicidir ki özellikle de çiçek severler onları hayranlıkla seyrederler. Bir yandan da onlara bakmak isteyebilirler. Ancak herkesin bu denli büyük bir çiçek türü için ..

Devamını Oku

Akşam Sefası Çiçeği Anlamı ve Özellikleri

Akşam Sefası Çiçeği Anlamı, Özellikleri ve Faydaları Nelerdir? Aynı bitki üzerinde birden fazla renge sahip olan bir çiçeğe rastladınız mı, hiç? Eğer cevap evet ise akşam sefası çiçeği ile tanışmışsınız demektir. Yaz ayları ile beraber çiçek açıp kışın da dinlemeye çekilen akşam sefası çiçeği..

Devamını Oku

Güllerin Anlamları Nelerdir? Sayılar ve Renklerine Göre Gül Anlamları

Mükemmel Çiçekler; Güller Güllerin anlamları renk ve sayılarına göre değişir. Her çiçeğin kendine özgü bir anlamı vardır. Güller de çiçeklerin en güzellerinden biri oldukları için anlam olarak da en etkileyici mesaj içerenleri sormaya gerek yok. Bazıları aşkı, tutkuyu ve sevgiyi ifade ederken..

Devamını Oku

Hüsnü Yusuf Çiçeği Bakımı anlamı ve Özellikleri

Hüsnü Yusuf çiçeği ilkbaharın sonunda, yaz ortasına kadar rengi ve acı tatlı bir kokusu ile geleneksel bir kır evi çiçeğidir. Özellikle çiçekçilikte aranjman ve buketler içerisinde kullanılan bu çiçeği park ve bahçe süslemelerinde de oldukça sık görebilirsiniz. Hüsnü Yusuf, çiçekler arasında ..

Devamını Oku

Mimoza çiçeği anlamı, hikayesi ve Bakımı

Mimoza, Akasya ağacı kökeninden gelen bir çiçektir. Bu çiçek türü birçok alanda kullanılıyor. Bunlar; süs çiçeği, bitkisel çaylar, kesme çiçek aynı zamanda parfümeri yapımıdır. Böylece güzel kokusunun ve etkileyici görüntüsünün yanı sıra birçok özelliğe sahip olduğunu da anlayabiliyoruz. Mimo..

Devamını Oku

Yenidoğan Bebek Hediyeleri

Bir güzelliğin Dünya’ya gelişi ile sizin de dayı, amca, hala ve teyze gibi unvanlar kazanmanız ne harika değil mi? Bu unvanı hak etmek için de bir hediye gerek elbet. Yeni anne baba olan yakınımıza tebrik ederim ve minik bebeğe hoş geldin demek için yeni doğan bebek hediyeleri arasından en ..

Devamını Oku

Kız bebek hediyeleri

Kız Bebek Hediyeleri Dünyaya gözlerini açan minik tatlı bir kız bebek için en kaliteli ve uygun fiyatlı hediyeleri bulacağınız firmamıza hoş geldiniz. Yakınlık dereceniz ne olursa olsun bu haberi aldığınıza mutlu olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Mutluluğunuzu bir hediye vererek paylaşmak için si..

Devamını Oku

Hoş geldin Bebek Hediyeleri İçin Harika Seçenekler

Hayatta çok güzel şeylere tanık ve ortak oluyoruz değil mi? Bir bebeğin dünyaya merhaba demesi ile kim bilir kaç kişi mutlu oluyor. Büyük aşkların tatlı meyveleri olan sevgili minikler harika bir aileye emanet edildiğinde bizler de bu mutluluktan pay edinebiliyoruz. Bebeğin anne ve babası aylar ö..

Devamını Oku

Teraryum Bitkileri Hakkında Her Şey

Teraryum Bitkileri Teraryum bitkileri canlı ya da yapay içlerinde yer alırlar. Yapay teraryum içlerinde durur diye yazmamızdan dolayı şaşırabilirsiniz fakat yapay bitkiler de var bu nedenle bunları da belirtmeliyiz. Canlı bitkiler ise yosun, sarmaşık, sukulent ve bonsaidir. Bu kadar yazmamız ..

Devamını Oku

En Güzel Terfi Hediyesi

Terfi hediyesi satın almak istediğinizde en güzel ve en uygun fiyatlı terfi hediyesi için bize güvenebilirsiniz. Yakınlarınızı başarılarından dolayı tebrik etmek için sadece telefon görüşmesi ya da konuşmak yeterli olmayabilir. Hediye alıp vermeyi seven bir millet olarak terfi alan yakınlarımızı ..

Devamını Oku

Bebek Mevlüt Hediyeleri Nelerdir?

Bebek mevlütleri en şık şekilde hazırlanıp gittiğimiz en güzel toplanma günlerinden biridir. Bebek sahibi aile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için haftalar önceden hazırlanırlar. Yemek için düşünülen ikramlıklar, evin temizliği ve süslenmesi, bebeğe mevlüt kıyafeti hazırlanması derken en ..

Devamını Oku

Teraryum Fanusu Hakkında

Teraryum Fanusu Nedir? Cam fanuslar içerisinde bulunduğu ortamda şık, sevimli, doğal, zarif ve daha birçok şekilde görebileceğiniz teraryumlar herkes tarafından çok seviliyor. Peki, teraryu fanusu nedir? Teraryum fanusu, balık akvaryumuna benzeyen üstü, bir kısmı açık ya da tamamen kapalı cam..

Devamını Oku

Uygun Fiyatlı Yeni İş Hediyesi

En Uygun Fiyatlı Yeni İş Hediyesi Yeni iş heyecanı ve ilk gün en unutulmaz anlardan biridir. Başarılarının sonucu amacına ulaşmış olan sevgili yakınlarımızı en mutlu günlerinden biri olan ilk iş gününde tebrik etmek için yeni iş hediyesi vermek ya da göndermek isteriz. Ofis masasında size ai..

Devamını Oku

Erkek Bebek Hediyeleri İçin Fikirler

Erkek bebek için alabileceğiniz çok fazla çeşit hediye var. Biliyoruz ki çeşit çok fazla olsa da sizler değişik, kullanışlı ve hatıra olarak kalacak bir şey istiyorsunuz. Firmamızı ziyaret eden sevgili müşterilerimizin büyük bir kısmı kişisel hediyeyi çok seviyor. Bizler de bu nedenle kişiye özel..

Devamını Oku

Teraryum Çiçek Çeşitleri Nelerdir?

Teraryum için Çiçek Çeşitleri nelerdir? Minik bir doğa parçası satın alıp evinize hoş bir dekor eklerken birine hediye ederek de günlerini aydınlatabilirsiniz. Fanus şekli ve iç figürleri ile her ortama farklılık katan teraryumlar canlı ve yapay olmak üzere ikiye ayrılırlar. Bunun nedeni de i..

Devamını Oku

En Güzel İş Hediyesi Seçimi

En Şık İş Hediyesi İçin Kalite Çiçek Doğru Seçim Yakınlarınıza şık bir iş hediyesi vermek istediğinizde ağır bütçeler altında ezilmeden uygun fiyatlı ve en güzel hediyeyi online kataloğumuzda bulabilirsiniz. Ürünlerimizle en şık, en sevimli en duygulandırıcı ve en harika hediye sevincini..

Devamını Oku

Beyaz Orkide Anlamı, Fiyatları Ve Bakımı

Beyaz orkide zarifliği ile bulunduğu her ortamda ayrı bir şık ve asil durur. Yapay ya da canlı fark etmeksizin beyaz orkide çiçeği her ortamı neşelendirmeye yetecek güce sahiptir. Hediye olarak tercih edilebilir, eve dekor olarak eklenebilir ve bakımı öğrenildiğinde hobi sahibi olma fırsatı sundu..

Devamını Oku

Bebeğe alınacak en güzel hediyeler

Bebeğe alınacak en güzel hediyeler nelerdir? Aramıza yeni katılan minik bir bebeğe alınacak hediyeler birçok kategoride yer alabilir. Sadece bebek giyim eşyası ya da oyuncak ile sınırlı kalmak ve sadece bebeği düşünerek hediye almak zorunda değiliz. Bebeğin anne ve babasına hediye alarak &ldq..

Devamını Oku

Teraryum Modelleri ve Fiyatları

Teraryum Modelleri Hediye olarak ve dekor olarak çok sevilen teraryum sahip olduğu çeşitlilik ile herkese hitap edebiliyor. Bir çiçekçiye uğradığınızda teraryum modelleri konusunda yüzlerce çeşit görebilirsiniz. Tema olarak herkese özel hazırlanabilmeleri kişisel hediye olarak seçilmesini..

Devamını Oku

Ters Lale

Ters Lale Bir çiçek birden fazla efsaneye hem tanık hem de sahip olabilir mi? Elbette olabilir. Ters lale çiçeği birçok efsaneye konu olmuştur ve hüznün sembolü olarak kabul edilir. Ters lale anlamı diye arattığınızda hüzün, kerbela ve ağlayan gelin olarak tanımlanır. Endemik bir tür oldu..

Devamını Oku

Yeni işe başlayan ne hediye alınır?

Yeni işe başlayan ne hediye alınır? Sevdikleriniz yeni işe başlayacaksa onlara en heyecanlı ve mutlu günü olan ilk iş günlerinde tebrik etme maksadıyla küçük bir hediye gönderebilirsiniz. Ofis masalarında yerlerini alacak olan en şık hediyeyi göndermek istediğinizde biz buradayız. Yeni işe ba..

Devamını Oku

Bebek doğum günü hediyeleri

Bebek Doğum Günü Hediyeleri Aramıza katıldığı günü dün gibi hatırladığımız minikler çok hızlı büyürler bu nedenle zamanın nasıl geçtiğini anlamayız. Doğum hediyesi vereli bir yıl olduğuna hala inanamıyor olmak bir yana bir de doğum günü hediyesi düşünürken hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı ..

Devamını Oku

Teraryum Malzemeler​i Nelerdir?

Teraryum Malzemeleri Nelerdir? Teraryumlar dekor olarak çok sevilen bir süs eşyasıdır. Doğanın minyatür halidir ve her özel an ve güne uyum gösterebilir, herkese de hediye edilebilirler. Her ofis masasında ve her evde bir teraryum görmek mümkün. Bunun nedeni de fiyat olarak çok ucuz olmaları,..

Devamını Oku

İş Yeri Hediyesi Ne Alınır?

İşyeri hediyesi göndermek istediğinizde kalitecicek.com bir tık uzağınızda! Yeni işyeri açan yakınlarınıza “tebrik ederim” ya da “hayırlı olsun” demek istediğinizde biz sizin için buradayız. Yeni işe başlayan yakınınızın en heyecanlı gününe ortak olmak istediğinizde sizler..

Devamını Oku

Hastanede dağıtmak için bebek hediyeleri

Hastanede Dağıtmak İçin Bebek Hediyeleri Mutluluk yankılanan bir duygudur ve aile üyelerine yeni bir bebek eklendiğinde birçok kişi bu habere sevinip mutlu olurlar. Doğanın mucizelerinden biri olan doğum her aileye güneş gibi doğan bir umut ve mutluluk oluyor. Bebek sahibi olacağımızı öğrendi..

Devamını Oku

Teraryum nedir?

Teraryum nedir? Birkaç yıldır hayatımızda var olan ve üzerlerinde yapılan her yenilik ile daha sevimli daha şık ve daha natürel görüntü veren teraryumları isim olarak tanımıyor olabilirsiniz ama eminiz ki ofis masalarında, evlerde ve sanal ortamda çok fazla gördünüz. Bu nedenle sizlere terary..

Devamını Oku

Anneler günü ne zaman? 2022 Tarihi

Baharın gelmesi ve sevgililer gününün geçmesi ile Anneler günü için az zaman kaldığını artık herkes çok iyi biliyor. Peki, anneler günü ne zaman? Her yıl mayısın ikinci haftasında kutlandığını biliyoruz. 2022 anneler günü ne zaman kutlanacak ve hangi tarihlerde anneler günü bugün diyebileceğiz? ..

Devamını Oku

En güzel 1 yaş Bebek Hediyeleri

En güzel 1 yaş Bebek Hediyeleri Nelerdir? Hayat çok kısa ve zaman çok akıp gittiği için aramıza yeni katıldı dediğimiz sevgili bebek 1 yaşına girmek üzere. Özellikle annelerin 1 yaş doğum günü için çok heyecanlandığını ve büyük kutlamalar için çok önceden hazırlıklara başladığını biliyorsunuz..

Devamını Oku

Dünyanın En Güzel Çiçeği

Merak edenler için Dünyanın En Güzel Çiçekleri Dünyanın en güzel çiçeği sorusunun cevabı görecelidir yani kişiye göre değişebilir. Bence dünyanın en güzel çiçeği papatyadır çünkü sevdiğimden aldığım ilk çiçek hediyesi idi ve anlamı benim için çok derinlerde. Bence dünyanın en güzel çiçeği gül..

Devamını Oku

Lotus Çiçeği

Lotus çiçeği doğanın mucuzilerini gözle görebileceğiniz özelliklerini ve bilinen tarihini öğrendikçe hayran kalabileceğiniz harika bir bitkidir. Nelumbonaceae ailesinden olan Lotus çiçeği bu familyanın en çok bilinen türlerinden biridir. Doğada bilinmeyen öyle güzel çiçekler ve bitkiler var ki bi..

Devamını Oku

Papatya Çiçeği Anlamı, Bakımı ve Özellikleri

Papatya çiçeği çok sevdiğimiz bir kır çiçeğidir. Gösterişten uzak sade ve narin bir güzelliğe sahip papatyalar çok fazla şiir ve şarkıya konu olmuştur. Dostluğu, masumiyeti ve ilişkiler arasındaki saflığı sembolize eden papatyaları çekinmeden herkese hediye edebilirsiniz. Baharın geldiğini müjdel..

Devamını Oku

Rengarenk Lale çiçeği Özellikleri, Anlamı, bakımı ve Çok daha fazlası

Lale çiçeği çok çabuk büyüyen ve bakımı da bir o kadar kolay olduğu için çiçekçilerin vitrinlerinde çok fazla görebildiğimiz bitki türlerindendir. Bakımları ve büyümesi çok kolay olması görünümlerinin kötü olduğu anlamına asla gelmez. Narin ve şık görünümleriyle kadınların en mutlu günlerinde lal..

Devamını Oku

Evde Orkide Bakımı ipuçları >> orkideleri çoğaltma Teknikleri

Orkideler her zaman evlerde, ofislerde bayanların vazgeçilmez çiçeklerinden biri olmuştur. Birçok çeşidi ile dünya çapında tercih edilmesine rağmen, bilmeyenler için bakımı zor gelebiliyor. Orkidelerin güzelliklerine bayılıyorsunuz, ama onunla ilgilenmekten çekiniyorsanız doğru yerdesiniz. Satışa..

Devamını Oku

En güzel kız isteme çiçeği nasıl olmalıdır

Yeni bir hayata adım atmadan önce örf ve adetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek isteriz. Kız isteme dediğimiz evlilik arefesindeki adetlerimizden biri olan ve akraba ve tanıdıkların bir araya gelip toplandığı müstakbel gelin ve damadın hem en heyecanlı hem de en mutlu olduğu törenlerden biri..

Devamını Oku

Yılbaşında Çiçek göndermek için Çiçek önerileri

Hediye almayı seven bir milletiz ve bu yüzden özel günlere çok önem veririz. Yılbaşında herkesin bir araya toplanıp kırmızılarla süslenmiş masalara dizildiği o anlar bizim için çok değerlidir. Nedeni ise ; değer verdiklerimizin yanımızda olmasıdır. Hediye almak bazen sıkıntılı bir süreç olabilir ..

Devamını Oku

Zarif Görüntüsüyle Mor orkide çeşitleri ve Ürünleri

Orkideler zerafetin ve güzelliğin sembolüdür. Zariflikleriyle ünlü olan mor orkide çiçekleri en çok satılan çiçekler arasında yer alır. Eğer püf noktalarına dikkat ederseniz bakımı çok kolaydır. Bulunduğu ortamı sevdiğinde ve bakımına dikkat edildiğinde yıllarca sizinle beraber yaşayabilirler. Mo..

Devamını Oku

İş Yerine Hangi çiçekler gönderilir? En güzel çiçek hediye çiçek çeşitleri

İş yerine hangi çiçek gönderilir? Yeni işe başlayan ya da iş yeri açılışı gibi durumlar için özel bir çiçek göndermek isteyebilirsiniz. Çiçek göndereceğiniz kişinin çiçeği beğenmesi, masada şık durması ya da ortama bağlı olarak güneş gören ya da görmeyen bir yere göre çiçek almak daha büyük mutlu..

Devamını Oku

Büyüleyici güzellikteki Sukulent çeşitleri ve isimleri

Sukulent : Etli bitkilerin genel adıdır. Botanik açıdan bir çok etli bitki sukulent olarak adlandırılabilir, Yeşil sevimli ve şık bitkiler olan sukulentlerin çok fazla çeşidi olduğunu biliyor muydunuz? Son zamanlarda her evde bir ya da birkaç sukulent var. Sadece evlerde de değil ofislerde de mas..

Devamını Oku

Öğretmenler günü için hediye edilebilecek En güzel ürünler

Öğretmenler günü hediye fikirleri konusunda sizlere yardımcı olabilmek adına buradayız. Okuyup yazmamıza yardım ederken bir yandan yaramazlıklarımıza göz yuman sevgili öğretmenlerimiz için hediye almayı öğretmenler gününde kendimize görev ediniriz. Bazen kendimiz yapmayı deneriz bazen de satın al..

Devamını Oku

Bonsai Ağacı Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Bonsai Ağacı Hakkında Bitkiler genellikle parfüm,ilaç, sebze ve meyve üretimi için yetiştirilen canlılardır. Bonsai ise sanat için yetiştirilen bir ağaç türüdür.Bonsai ağacı güzeldir ve belirli bir estetiği korur, ancak aynı zamanda bahçıvanın iç güzelliğini ve farkındalığını korumasına da ya..

Devamını Oku

Esrarengiz Mavi Orkide Hakkında Bilinmeyenler Burada

Mavi orkide anlamı Nadide bulunan mavi orkideler anlam olarak da ender bulunan ve asalet anlamlarını ifade eder. Mavi orkide bazı ülkelerde kraliyet rengini ifade ettiği için özel kişilere hediye edilir. Mavi orkide uygun ortam verildiğinde ve iyi bakıldığında uzun zaman yaşar ve çiçekleri de..

Devamını Oku

Babalar Günü için hediye fikirleri

Her yıl, babanızın tüm fedakârlığı ve sıkı çalışması için sevginizi ve minnettarlığınızı göstereceksiniz. Babanıza onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin ve aileniz için yaptıklarını göstermenin pek çok yolu var. Bu kişiselleştirilmiş hediye fikirleri listesi her tür baba için bir şeyler içerdiğ..

Devamını Oku

Teraryum Almak isteyenlere Teraryumlar hakkında harika bilgiler

Hala bazı insanlar Teraryum nedir bilmemektedir, bunun için çok fazla meraklanmanıza gerek yok kalite çiçek size teraryumun ne olduğunu anlatmakta kendini vazife edinmiştir. En basit ifade ile teraryum minyatür bitkilerin etrafını çakıl ve küçük figürler ile süsleyerek cam kapların içine koyulmuş..

Devamını Oku

Anneler günü için alınabilecek çiçekler

Anneler yaptığı her şey için yalnızca en iyi Anneler Günü hediyesini hak ediyor. Bu yıl onu şımartın ve asla unutamayacağı bir yıl yapın. Çiçekler klasik bir Anneler Günü hediyesidir; güzel bir buket bu özel duruma neşe ve sevgi getirmekte asla başarısız olmaz. Hediye için şüpheye düştüğünde çiçe..

Devamını Oku

İstanbulda gezilecek 10 güzel çiçek bahçesi

İstanbul son zamanlarda çiçek bahçeleri olarak daha da genişliyor. Otobanda arabanızla gezerken bile rengarenk çiçeklerle süslenmiş köşeler görmek mümkün. İstanbul’da çiçek bahçeleri yer alan parklar, bahçeler,korular ve bir sürü gezilecek yerler var. Biz gidip görmek isteyeceğiniz yerlerde..

Devamını Oku

Sevgililer günü en güzel hediyeler

Sevgililer Günü en güzel hediyeleri, onu tanımakla ilgilidir. Klasik çikolata ve çiçekler her zaman iyi bir başlangıçtır, ancak ekstra düşünceli bir hediye biraz daha stratejik bir şeydir. Günü özel kılmak için biraz ya da çok para harcayabilirsiniz, bu yüzden endişelenmeyin. İlişkiniz ister yeni..

Devamını Oku

Evlilik yıl Dönümü için Hediyeler

Tebrikler! Hayallerinizdeki kişiyle evlenerek mutlu bir yıl daha geçirdiniz.. Bu kutlanacak bir şey değilse, o zaman nedir? Evlilik yıldönümü özel bir olaydır. Kutlamak, o güzel düğün gününü yeniden yaşamanıza yardımcı olur. Eşinize sevecekleri bir şey hediye ederek evliliğinizin her yıl dönümünü..

Devamını Oku

Kadınlara alınacak en güzel hediyeler

Hayatınızdaki kadınlar için en iyi hediye fikirlerine karar vermek çok fazla endişe ile birlikte gelir. Annenize, sizin için yaptığı her şeye “teşekkür etmek” için mükemmel bir Anneler Günü hediyesi vermek istiyorsunuz, ama bir ömür boyu minnettarlığı ne özetliyor? Kız kardeşinizi kes..

Devamını Oku

Çiçek göndermek isteyenlere En iyi 10 çiçek çeşidi

Çiçek Göndermek, binlerce yıldır minnettarlığınızı ve sevginizi göstermenin geleneksel bir yolu olmuştur. Teşekkür etmenin en güzel yolu çiçek göndermekten geçer. Çiçek göndermenin önemini bilen müşterilerimiz için birbirinden güzel eşsiz çiçekleri sıraladık. Teşekkür etmek için en iyi 6 çiçe..

Devamını Oku